26 tommer mountainbike dæk fra Schwalbe

Mountainbikedæk fra den tyske dækproducent Schwalbe hører til blandt de mest populære dæk, og det er ikke uden grund. Schwalbe tilbyder et stort udvalg af forskellige 26 tommer dæk til et hvert behov.

Mountainbikedækkene udmærker sig ved, at de er lette at montere, de har et godt greb, lav vægt og punkteringsbeskyttelse. Flere af Schwalbes 26 tommer dæk har klaret sig rigtigt godt i tests. Schwalbe kalder sine dæk finurlige navne som Rocket Ron, Nobby Nic, Racing Ralph, Thunder Burt m.m.

Er du i tvivl om hvilke slanger, der passer til disse dæk? Se slanger som passer til 26 tommer.

Schwalbe Rocket Ron

Her får du et super mountainbikedæk 26 tommer dæk, der kombinerer lav vægt, godt mønster med super greb i skovbunden. Dækket er bl.a. kendetegnet ved de selvrensende egenskaber.

Untitled Document

Schwalbe Racing Ralph

Et 26 tommer mountainbikedæk til dig som vil køre hurtigt i terrænet. Dækkets profil og materiale er designet til fart og god styring under alle forhold.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Nobby Nic

Her får du et godt allround 26 tommer dæk, der bl.a. er kendetegnet ved lang holdbarhed, lav rullemodstand og et godt greb om underlaget.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Magic Mary

Magic Mary er Schwalbes Downhill- og Enduro-dæk. Dækket er lavet med en gummiblanding, der giver en afbalanceret slidbane, som arbejder ubesværet med underlaget og giver fuld kontrol i det ujævne terræn. Dækket er let og robust og har et godt greb om underlaget.

Untitled Document Untitled Document

Se mere en 15 mtb dæk til 26 tommer fra Schwalbe her