29 tommer mountainbikedæk fra Schwalbe

29 tommer mountainbikedæk fra den tyske dækproducent Schwalbe hører til blandt de mest populære dæk – og ikke uden grund. Schwalbe har i mange år udviklet cykeldæk til mange grene af cykelsporten herunder mtb, gravel og landevej.

Schwalbe har et bredt udvalg at forskellige 29 tommer dæk til et hvert behov. Dækkene udmærker sig især ved at de er lette at montere, de har et godt greb, lav vægt og høj punkteringsbeskyttelse. Der er stort set dæk til enhver sæson og ethvert formål i Schwalbes produktlinje.

Mange af Schwalbes 29 tommer dæk klarer sig godt i tests og er endda testvindere. Schwalbe kalder sine dæk finurlige navne som Rocket Ron, Nobby Nic, Racing Ralph, Thunder Burt m.m. Er du i tvivl om hvilke slanger, der passer til disse dæk? Se slanger som passer til 29 tommer.

Schwalbe Rock Razor

Dækket Rock Razor er velegnet til offroad, trail og downhill. Med et lavt dækmønster i midten og store solide knopper i siderne får du her et dæk, som kan give dig både høj fart og et solidt greb i svingene. Rock Razor er velegnet som baghjul, og det fungerer bedst på det tørre og solide underlag.

Untitled Document

Schwalbe Rocket Ron

Her får du et super all round mountainbikedæk, der kombinerer lav vægt, godt mønster med et godt greb i skovbunden. 29 tommer dækket har vundet flere tests og er kendetegnet ved bl.a. selvrensende egenskaber.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Racing Ralph

Et 29 tommer dæk til dig som vil køre hurtigt i terrænet. Dækkets profil og materiale er designet til fart og god styring under alle forhold. Ideelt til forår og efterår.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Nobby Nic

Her får du et godt allround 29 tommer dæk, der bl.a. er kendetegnet ved lang holdbarhed, lav rullemodstand og et godt greb om underlaget.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Thunder Burt

Med en vægt på omkring 450 gram er Thunder Burt et 29 tommer mountainbikedæk i den gode ende. Dækket er et forsøg på at kombinere det bedste fra Racing Ralph og Furious Fred og resultatet er et dæk med godt mønster, godt greb og lav rullemodstand.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Magic Mary

Magic Mary er Schwalbes Downhill- og Enduro-dæk, som er lavet med en gummiblanding, der giver en afbalanceret slidbane, som arbejder ubesværet med underlaget og giver fuld kontrol i det ujævne terræn. Dækket er let og robust og har et godt greb om underlaget.

Untitled Document

Schwalbe Rapid Rob

Rapid Rob er et velegnet dæk til begyndere. Dækket anvender det velkendte dækmønster fra Racing Ralph, så du får et rigtigt godt all round dæk både til off road og landevej.

Untitled Document Untitled Document

Se mere end 30 mtb dæk til 29″ fra Schwalbe her