29 tommer mountainbikedæk fra Schwalbe

SchwalbeMountainbike dæk fra tyske Schwalbe hører til blandt de mest populære dæk, og har et stort udvalg at forskellige 29 tommer dæk til et hvert behov. Dækkene udmærker sig især ved at de er lette at montere, de har et godt greb, lav rullemodstand, lav vægt og punkteringsbeskyttelse. Og så klarer mange af Schwalbes 29 tommer dæk klarer sig godt i tests og er endda testvindere. Schwalbe kalder sine dæk navne som Rocket Ron, Nobby Nic, Racing Ralph, Thunder Burt m.m. Er du i tvivl om hvilke slanger, der passer til disse dæk? Se slanger som passer til 29 tommer.

Dæk: Rocket Ron

Her får du et super mountainbikedæk, der kombinerer lav vægt, godt mønster med super greb i skovbunden. 29 tommer dækket har vundet flere tests og er kendetegnet ved bl.a. selvrensende egenskaber.

Dæk: Racing Ralph

Et 29 tommer dæk til dig som vil køre hurtigt i terrænet. Dækkets profil og materiale er designet til fart og god styring under alle forhold. Ideelt til forår til efterår.

Dæk: Nobby Nic

Her får du et godt allround 29 tommer dæk, der bl.a. er kendetegnet ved lang holdbarhed, lav rullemodstand og et godt greb om underlaget.

Dæk: Thunder Burt

Med en vægt på omkring 450 gram er Thunder Burt et 29 tommer mountainbikedæk i den gode ende. Dækket er et forsøg på at kombinere det bedste fra Racing Ralph og Furious Fred og resultatet er et dæk med godt mønster, godt greb og lav rullemodstand.

Dæk: Magic Mary

Magic Mary er Schwalbes Downhill- og Enduro-dæk, som er lavet med en gummiblanding, der giver en afbalanceret slidbane, som arbejder ubesværet med underlaget og giver fuld kontrol i det ujævne terræn. Dækket er let og robust og har et godt greb om underlaget.

Dæk: Hans Dampf

Hans Dampf dækket er velegnet til single track og stier i skoven. Det er kendetegnet ved lav rullemodstand, et godt greb om den bløde skovbund mens dækkets gummiblanding giver det lang levetid.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Dæk: Rapid Rob

Rapid Rob er et velegnet dæk til begyndere. Dækket anvender det velkendte dækmønster fra Racing Ralph, så du får et rigtigt godt all round dæk både til off road og landevej.