29 tommer mountainbike dæk fra Specialized

Amerikanske Specialized er mest kendt for deres high end racercykler og mountainbikes, og når det kommer til mountainbikedæk har Specialized selvfølgelig også ganske mange mountainbikedæk på hylden – herunder prisvindende dæk.

Mtb-dæk fra Specialized har vundet flere XC- og Marathon World Cup samt verdensmesterskaber, så selvom produktkataloget måske er lidt mindre end de andre dækproducenter, så er kvaliteten selvfølgelig i top. Mange af dækkene fra Specialized er bl.a. kendetegnet ved god punkteringsbeskyttelse og en lav vægt på omkring de 500 – 600 gram, som andre dækproducenter har svært ved at matche.

S-Works er synonymet med ekstra godt og ekstra dyrt. Er du kompromisløs og går efter det bedste, finder du mtb-dæk i Specialized’s S-WORKS serie med bl.a. dækkene Fast track, Ground control og Renegade, som er forsynet med GRIPTON compound teknologi, der giver en god komfort og et forbedret greb i både våde og tørre forhold.

Der er selvfølgelig også mtb-dæk til dig som bare gerne vil have et godt all round-dæk, her skal du bare undgå S-works. Mountainbikedæk fra Specialized kommer både som foldedæk og kanttrådsdæk, og de fleste dæk tubeless ready. Er du i tvivl om hvilke slanger, der passer til disse dæk? Se slanger som passer til 29 tommer.