27,5 tommer mountainbike dæk fra Schwalbe

Mountainbikedæk fra den tyske dækproducent Schwalbe hører til blandt de mest populære dæk, og har et stort udvalg at forskellige 27,5 tommer dæk til et hvert behov. I modsætning til andre producenter, som kun laver dæk til 29 tommer. Dækkene udmærker sig ved, at de er lette at montere, de har et godt greb om skovbunden, en god vægt og punkteringsbeskyttelse.

Flere af Schwalbes 27,5 tommer dæk har klaret sig godt i tests. Schwalbe kalder sine dæk navne som Rocket Ron, Nobby Nic, Racing Ralph, Thunder Burt m.m. Er du i tvivl om hvilke slanger, der passer til disse dæk? Se mtb-slanger som passer til 27,5 tommer.

Schwalbe Fat Albert

Er du til trail? Fat Albert dækket er kendetegnet ved et godt greb om skovbunden, sikkerhed i svingene og god kontakt ved opbremsninger på selv de tekniske spor. Fat Albert kommer som både for- og et bagdæk. Ligesom mange af de andre nyeere Schwalbe dæk er 27,5 tommer dækket Fat Albert lavet med Addix Soft gumiblandingem, som er en højudviklet gummi, der skal forbedre dækkets greb og være vibrationsdæmpende. Dækket er tubeless ready.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Rock Razor

Dækket Rock Razor er velegnet til offroad, trail og downhill. Med et lavt dækmønster i midten og store solide knopper i siderne får du her et dæk, som kan give dig både høj fart og et solidt greb i svingene. Rock Razor er velegnet som baghjul, og det fungerer bedst på det tørre og solide underlag.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Rocket Ron

Her får du et super mountainbikedæk 27,5 tommer dæk, der kombinerer lav vægt, godt mønster med super greb i skovbunden. 27,5 tommer dækket har vundet flere tests og er kendetegnet ved bl.a. selvrensende egenskaber.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Racing Ralph

Et 27,5 tommer mountainbikedæk til dig som vil køre hurtigt i terrænet. Dækkets profil og materiale er designet til fart og god styring under alle forhold. Ideelt til forår til efterår.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Nobby Nic

Her får du et godt allround 27,5 tommer dæk, der bl.a. er kendetegnet ved lang holdbarhed, lav rullemodstand og et godt greb om underlaget.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Thunder Burt

Med en vægt på omkring 400 gram er Thunder Burt et 27,5 tommer mountainbikedæk i den gode ende. Dækket kombinerer det bedste fra Racing Ralph og Furious Fred og resultatet er et dæk med godt mønster, godt greb og lav rullemodstand.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Magic Mary

Magic Mary er Schwalbes Downhill- og Enduro-dæk. Dækket er lavet med en gummiblanding, der giver en afbalanceret slidbane, som arbejder ubesværet med underlaget og giver fuld kontrol i det ujævne terræn. Dækket er let og robust og har et godt greb om underlaget.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Hans Dampf

Hans Dampf dækket er velegnet til single track og stier i skoven. Det er kendetegnet ved lav rullemodstand, et godt greb om den bløde skovbund mens dækkets gummiblanding giver det lang levetid.

Untitled Document Untitled Document

Schwalbe Rapid Rob

Rapid Rob er et velegnet dæk til begyndere. Dækket anvender det velkendte dækmønster fra Racing Ralph, så du får et rigtigt godt all round dæk både til off road og landevej.

Untitled Document Untitled Document

Se mere end 40 mtb dæk til 27,5 ” fra Schwalbe her