Hometrainer mtb dæk – Det rigtige dæk til den rigtige hometrainer

Skal du køre hometrainer på din mtb? Her kommer lige et par fif til at finde det rigtige hometrainer mtb dæk, som passer til din mountainbike.

Det er let at køre hometrainer med din mountainbike. Logikken er den samme, som når du kører racercykel: Baghjulet på traineren, lidt indstillinger i Zwift og kører det. Stort set. Men der er lige det med hjulstørrelsen.

Hvis du kører 29″ mtb, skal du være sikker på, at din hometrainer kan håndtere et 29 tommer hjul. Bare rolig, langt de fleste hometrainere er kompatible med cykler fra 24″ til 29″.

Se et stort udvalg af hometrainere fra bl.a Wahoo, Tacx, Elite og Kinetic

Sådan finder du et hometrainer dæk til mtb

Når du skal finde et hometrainer dæk til din mtb, skal du være sikker på, at det passer til hjulet på din mountainbikes størrelse (diameter). Kører du 26, 27,5 eller 29 tommer? Hvis du er i tvivl, så check hvad der står på dækket.

Untitled Document Untitled Document

Se hometrainer mtb dæk fra Schwalbe, Vittoira og Tacx

Når du cykler opstår der en del friktion mellem dæk og hometrainer, og det skaber varme. Dæk til hometrainer er særligt udviklet til at modstå den varme og det slid, som opstår når du cykler. Det kræver en blødere gummiblanding, som har en meget lavere indre modstand, som gør det ideelt.

Husk at hometrainer dæk kun er til at køre på hometrainer med.

Sådan kører du mountainbike i Zwift

Når du har fået monteret din mtb på din hometrainer og fået konfigureret hele dit setup er det eneste, du skal gøre at få din rytter til at køre mountainbike inde i Zwift.

Billede af Mtb cykel i Zwift

Hvis du allerede har gjort dig fortjent til det, finder du Zwifts mtb under menuen “My garage” og Zwifts rammer (frames).

Hvis cyklen ikke er tilgængelig, kan du låse den op ved at foretage en styringstest her på Future Works singletrack-styringstest eller ved at gennemføre 2 miles ruten på under 12:30 med alle 10 stjerner for at låse op Zwift Mountain Bike og Zwift Mountain Wheel.

Der sker rigtigt meget i off road delen i Zwift, og der er allerede ruter og dedikerede træningssessioner til mtb og gravel. Læs mere om Off-road bikes her.

Jo flere point, du skraber sammen, desto flere mountainbikes får du adgang til. Du kan finde cykler fra Specialized, Canyon og Scott i Zwifts Drop Shop, hvor du kan konvertere dine point til lækre cykler.

 

Comments are closed.