Mtb hjelm fra Scott – Nogle af de bedste

Leder du efter en god mtb hjelm? Amerikanske Scott leverer hjelme til alle niveauer indenfor mountainbike, og her er komfort, sikkerhed og pasform i fokus. I denne artikel ser vi på mtb hjelm fra Scott.

Mtb hjelm fra Scott

Når du køber en cykelhjelm fra Amerikanske Scott er den lavet med det formål, at du skal have sikkerhed, god stil og pasform til en overkommelig pris. Scott udvikler sine hjelme sammen med nogle af de bedste ryttere fra mountainbike-verden. Det er ikke et tilfælde at Scotts cykelhjelme vinder priser og tests.

Leder du efter andre mtb hjelme? Klik her

Man må sige, at Scott de seneste år er genopstået på cykelscenen og har indtaget pladsen som een af de førende brands indenfor mountainbikes og udstyr, hvor bl.a. Scotts cykelhjelme er med til at sætte nye standarder.

Det er nemt at købe din Scott Mtb hjelm online. Du skal bare finde den rigtige størrelse og det gør du sådan:

Sådan finder du din hjelmstørrelse
  1. Find et målebånd
  2. Mål hele vejen rundt om hovedet lidt over ørerne og ca. 2-3 cm over øjenbrynene.
  3. Nu har du din størrelse, og kan vælg den cykelhjelm, som passer dig.

Nogle hjelmstørrelser er ikke opgivet i centimeter. Brug disse til at finde den rigtige. Ekstra small (47 – 51 cm.), Small (51 – 55 cm.), Medium (55 – 59 cm.), Large (59 – 63 cm.) og Ekstra large (61 – 65 cm.)

Inspiration: Cykelhjelme fra Scott

Scotts mountainbikehjelme er designet med fokus på god pasform og beskyttelse. Scotts pasforms-system: Micro Rotary Adjustment System II giver god komfort, justering og stabilitet. Derudover har man gjort noget særligt ud af det flotte design og gode udluftningshuller, så du kan holde hovedet koldt, når du er i skoven.

Untitled Document Untitled Document
Untitled Document Untitled Document
Untitled Document Untitled Document

Klik for at se flere mtb hjelme fra Abus, Giro, Bell m.fl.

Comments are closed.