Mtb cykeltrøje med lange ærmer

Mountainbiking er ikke længere forbeholdt mænd og kvinder i stramtsiddende lycra. Tidens mtb cykeltøj er loosefit, afslappet og funktionelt, så du kan bevæge dig frit og være den bedste version af dig selv på sporet. I denne artikel har vi samlet nogle af de fedeste loosefit cykeltrøjer med lange ærmer.

Loosefit, komfortabel og slidstærk

Er du til down hill, trail og XC (Cross country) og vil du gerne have en cykeltrøje som er unik og løstsiddende, så er svaret loosefit. Cykeltrøjen er velegnet til dig, som foretrækker en komfortabel og løs pasform, i modsætning til det stramtsidden lycra vi kender fra landevejscykling. Denne mtb cykeltrøje er ikke aerodymanisk, men her er i stedet fokus på dig som kører teknisk mtb og ikke mener, at vindmodstand spiller nogen rolle for din kørsel.

Som udgangspunkt er loosefit mtb cykeltrøjen designet lidt “stor”, så du har plads til Rygskjold, albuebeskyttere eller anden beskyttelse indenunder. Rygskjold, albuebeskyttere eller anden beskyttelse indenunder. Derudover er den lavet i et slidstærkt materiale, der skal beskytte din krop, hvis du vælter eller kommer i karambolage med grene eller småsten, når du kører.

Materiale og funktionalitet i loosefit cykeltrøjen

De fleste trøjer er lavet i et svedtransporterende materiale, som holder dig nedkølet på de varme dage. På de koldere efterårsdage holder materialet din overkrop tør, så du bedre kan holde på varmen.

De trøjer, du ser her i artiklen, er tænkt som det yderste lag af din beklædning. Ikke som en trøje du skal have på under en cykeljakke. Mange bruger cykeltrøjen sammen med Svedtransporterende undertrøje med kort eller lange ærmer. Materialet er hurtigttørrende og svedtransporterende. Men der findes skam modeller, som både kan fungere som varmende inderlag eller som det yderste lag.

Leder du efter baggy shorts og løstsiddende cykelbukser? Se artiklen her

Sammenlignet med den kropsnære trøje, som man finder det andre steder, har den løstsiddende cykeltrøje ingen lynlås foran og lommer i ryggen. Derimod er trøjerne ofte udstyret med ekstra beskyttelse på albuer og ryggen. Nogle modeller har også funktionelle lommer, du kan opbevare din telefon, dit værktøj og ekstra slange i.

Se flere loosefitcykeltrøjer hos Cykelpartner.dk

Comments are closed.