Test: Camelbak Chase – Rygsæk til mountainbike

Efter at have kørt mountainbike med en mindre Camelbak rygsæk i et par år, blev det tid til at finde en rygsæk med plads, smarte lommer og større vandreservoir. Valget faldt på Camelbak Chase bikevest. 

Camelbak Chase er en 4 liters rygsæk med et 1,5 liters vandreservoir, der er et ideelt valg til dig, der ønsker en rygsæk som har mere lidt mere at byde på end de klassiske rygsække som eksempelvis Ratchet og Classic fra amerikanske Camelbak.

Camelbak Chase er en velegnet rygsæk, hvis du er på udkig efter en ‘day pack’, hvor du kan opbevare fornødne ting som værktøj, mobiltelefon, cykelpumpe, slange m.m. på en smart og funktionel måde.

Det der falder først i øjnene ved rygsækken er det store vandreservoir og alle de smarte lommer, rygsækken har at tilbyde. Med en god pasform der passer til et brystmål 71-116 cm, en lav vægt på 330 gram og det relativt store vandreservoir er Chase rygsækken et godt valg til både de korte og lang ture.

Rygsækkens pasform, design og rummelighed

Rygsækken er flot designet. Ved første syn, ser skulderremmene ser måske lidt “billige ” ud, og de er ikke kønne. Men der er en grund hertil, for de er praktiske og åndbare.

Fremhæves skal rygsækkens forreste lommer på ​​hver rem, som er nemme at få adgang til på farten og som kan indeholde alt fra værktøj, mobiltelefon, kreditkort, bilnøgle og gels. Lommerne foran lukkes med lynlåse, så du kan være sikker på, at de er opbevaret sikkert.

Camelbak Chase sidder godt. Den sidder højt og tæt på din ryg, og er faktisk mere er designet som en vest, hvorfor Camelbak og så selv kalder den for en ‘bike vest’.

Når den sidder højt, giver det dig bevægelsesfrihed på cyklen, og du vil opleve, at den ikke hænger og dingler på ryggen, samtidig med at du stadig har adgang til dine baglommer i cykeltrøjen. Rygsækken er praktisk og meget behagelig at have på. Man opdager den ikke, når man kører i skoven. Det er et godt tegn.

Rygsækken er tilpas stor til, at du kan opbevare fornødne ting som værktøj, mobiltelefon, cykelpumpe, og mtb-slange – der er endda også plads til en cykelvest.

1, 5 ltr Vandreservoir

Billede af vandreservoir Camelbak Chase

Det 1,5 liters vandreservoir sidder i rygsækkens hovedrum. Det er nemt at komme til, fylde med vand og få til at sidde rigtigt igen i rygsækken, så du ikke laver ”knæk” på slangen og ikke kan få vand ud.

Slangen løber over din højre skulder og holdes på plads med to clips på skulderremmen. Vær opmærksom på, at du ikke kan flytte disse over på venstre side). Slange og mundstykke er nemt at komme til og betjene.

Den brede slange betyder god gennemstrømning af vand, så du ikke skal suge helt vildt for at få hul igennem. Mundstykke og låsen fungerer også godt. Eneste ulempe er, at slangen godt kan komme til at stramme hen over skulder og hals, men det kan du justere dig ud af.

Læs også artiklen:  ‘Cykelrygsæk til mtb – en hurtig guide’

Konuklusion

Er du på udkig efter en ‘day pack’, hvor du kan opbevare værktøj, mobiltelefon, cykelpumpe, slange og samtidig have et vandreservoir på 1,5 ltr., så er Camelbak Chase et godt valg. Man har puttet en masse funktionalitet ned i den forholdsvis lille rygsæk.

Chase sidder rigtigt godt og den er meget behagelig at have på. Man opdager den ikke, når man kører i skoven, og det er et godt tegn. Kvaliteten er god. Materialer og lynlåse er stærke. Prismæssigt er rygsækken også godt med. Selvom Camelbak Chase er en ‘bike vest’, så kan den også bruges til løb og vandring, ja og selvfølgelig gravel.

Lignende rygsække fra Camelbak

Untitled Document Untitled Document

 

Comments are closed.