Mtb t-shirts – loosefit cykeltrøjer

Sommerens og forårets mtb-cykeltøj er afslappet, cool og funktionelt, så du kan bevæge dig frit og være den bedste version af dig selv på sporet. I denne artikel har vi samlet nogle af de fedeste mtb t-shirts. 

Korte ærmer – loosefit og komfort i skoven

Er du til til down hill, trail og XC (Cross country) og vil du gerne have en t-shirt som er unik og løstsiddende? Den løst siddende mtb t-shirt er velegnet til dig, som foretrækker løs pasform i stedet for det stramme lycra, som nogen drøner rundt i.

Læs også artiklen om Baggys og shorts til mtb hos cyklemotion-online.dk

Bevares, den korte cykeltrøje er ikke aerodymanisk, men det er ikke det, det handler om, når man kører teknisk mtb og vindmodstand ikke betyder noget. Som udgangspunkt er loosefit mtb t-shirten designet lidt “stor”, så du kan have plads til rygskjoldet, hvis det er nødvendigt – ellers så husk at bestille den et nummer større.

Materiale og funktionalitet i loosefit t-shirten

Langt de fleste t-shirts er lavet i et svedtransporterende materiale, som holder dig nedkølet på de varme dage. På de koldere efterårsdage holder materialet din overkrop tør, og her bruges den ofte sammen med  svedtransporterende undertrøje med kort eller lange ærmer.  Nogen vælger også at have den udenover en lidt tykkere langærmet cykeltrøje. Det er op til dig.

Hvor kan du købe loosefit mtb t-shirts på nettet?

Cykelpartner Trail shirts fra bl.a MONS
Wiggle Over 30 loosefit t-shirts til mtb fra de kendte mærker

 

Comments are closed.