Mtb t-shirt – loosefit cykeltrøjer

Med en mtb t-shirt kan du bevæge dig frit og være den bedste version af dig selv på sporet. Afslappet, cool og funktionel. I denne artikel ser vi på nogle af de fedeste mtb t-shirts. 

Korte ærmer – loosefit og komfort i skoven

Er du til til down hill, trail og XC (Cross country) og vil du gerne have en cykeltrøje, som er løstsiddende og åndbar? Loosefit mtb t-shirts er velegnet til dig, som foretrækker løs pasform i stedet for de stramme og aerodynamiske lycra cykeltrøjer, som nogen drøner rundt med på sporet. Med loosefit t-shirten skiller du dig ud og stilen er afslappet.

Læs også artiklen om Baggys og shorts til mtb hos cyklemotion-online.dk

Bevares, den korte cykeltrøje er ikke aerodymanisk, men det er heller ikke det, det handler om, når man kører mtb. I skoven betyder vindmodstand ikke lige så meget som på landevejen.

Som udgangspunkt er en loosefit mtb t-shirt som regel designet lidt “for stor”, så du kan have en svedundertrøje indenunder og plads til rygskjoldet, hvis det er nødvendigt. Det er en god idé at checke størrelsesguiden i din webshop og måske bestille din mtb t-shirt et nummer større, hvis det er nødvendigt.

Materiale og funktionalitet i mtb t-shirten

Langt de fleste t-shirts er lavet i et svedtransporterende materiale, som holder dig nedkølet på de varme dage. Trøjerne produceres ofte i polyester, hvilket giver en let og hurtigtørrende trøje.

På de koldere efterårsdage holder materialet din overkrop tør, og her bruges mtb t-shirten ofte sammen med  svedtransporterende undertrøje med kort eller lange ærmer.  Nogen vælger endda at have den udenover en lidt tykkere langærmet cykeltrøje eller en cykeljakke. Det er helt op til dig.

 

Hvor kan du købe en mtb t-shirt på nettet?

Cykelpartner Trail shirts fra bl.a MONS
Wiggle Over 30 loosefit t-shirts til mtb fra de kendte mærker

 

Comments are closed.